Ціни на основні продукти харчування продовжать зростати
На продовольчому ринку України спостерігається стійка тенденція до зростання цін практично на всі продукти харчування, яка спостерігатиметься й надалі. Про це зазначає завідувачка відділу ціноутворення та аграрного ринку Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки" Національної академії аграрн
На Бюро Президії НААН розглянули результати експерименту з впровадження стартапу Національного проєкту "Українська картопля"
На черговому засіданні Бюро Президії Національної академії аграрних наук України розглянули результати експерименту з впровадження стартапу Національного проєкту "Українська картопля". На цю тему виступив директор Інституту інноваційної біоекономіки Сергій Володін та директор Інституту картопля
На засіданні Бюро Президії НААН розглядали інноваційні підходи до виробництва вітчизняного зерна рису
Відбулося засідання Бюро Президії Національної академії аграрних наук, присвячене інноваційним підходам до виробництва вітчизняного зерна рису. Із доповіддю на цю тему виступив директор Інституту рису НААН Володимир Дудченко. Бюро Президії НААН зазначає, що дослідження зі створення інноваційних рішень у рисівницт








