10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
15.05.2023
Найнижче з початку повномасштабної війни зростання споживчих цін зафіксоване у квітні
03.05.2023
За рік повномасштабної війни продукти харчування в Україні подорожчали на третину
21.04.2023
Україна збільшила експорт агропродовольчої продукції за І квартал 2023 року
18.04.2023
Цьогорічні підтоплення - це прояви змін клімату: експерт НААН
11.04.2023
Виробництво валової продукції рослинництва у 2023 році зменшиться на 2,1%
Новини України 31 — 35 з 833
Початок | Поперед. | 5 6 7 8 9 | Наст. | Кінець