10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
29.07.2024
Що відбувається з цінами на зерно: прогнози від експертки НААН щодо пшениці до кінця 2024 року
29.07.2024
У І півріччі 2024 року зріс експорт українських продуктів харчування до країн ЄС та Африки
29.07.2024
Круглий стіл, присвячений сучасному стану тваринництва, проблемам та перспективам розвитку галузі
09.07.2024
Збирання врожаю озимих та ранніх ярих зернових культур на полях Інституту зернових культур
03.07.2024
День поля на базі Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН
Новини України 31 — 35 з 886
Початок | Поперед. | 5 6 7 8 9 | Наст. | Кінець
