10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
27.10.2025
Євроінтеграція: Україна презентувала план імплементації права ЄС в аграрному секторі
13.10.2025
Жнива 2025: зібрано понад 55 млн тонн зернових, зернобобових, олійних культур
13.10.2025
Проведено чергове засідання Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України.
09.10.2025
Уряд ухвалив рішення про запровадження державної фінансової підтримки для найкращих українських наукових видань
08.10.2025
Іспанія скорочує закупівлі української кукурудзи: експерт НААН розповів, що за цим стоїть
Новини України 1 — 5 з 883
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець
