.jpg)
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
16.04.2025
Народний депутат розкритикував наміри Фонду держмайна передати землі агронауки в оренду
09.04.2025
Як аномальна погода впливає на озимі, ярі, плодові культури та виноград: аналіз НААН
18.03.2025
Експерт НААН назвав причину, чому зріс імпорт насіння
21.01.2025
Стійкість харчової промисловості України в умовах війни підтверджує необхідність прискорення її розвитку – Юрій Лупенко
13.01.2025
Ріпак із показником 60% є найбільш рентабельною культурою року ‒ експерт НААН
Новини України 1 — 5 з 872
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець