10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
15.06.2023
Ціни на яйця продовжують знижуватися
14.06.2023
Дослідниця НААН назвала кращі аматорські сорти яблунь
09.06.2023
Знищений "золотий" сільськогосподарський регіон: науковець НААН про наслідки підриву росіянами дамби Каховської ГЕС
08.06.2023
Заповіднику "Асканія-Нова" НААН не загрожує підтоплення через підрив Каховської ГЕС
30.05.2023
Гречка та буряк стали лідерами здешевлення продуктів харчування
Новини України 26 — 30 з 833
Початок | Поперед. | 4 5 6 7 8 | Наст. | Кінець