10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
05.09.2024
Міністром аграрної політики та продовольства України став Віталій Коваль
21.08.2024
Конкурси в рамках місії ЄС «Кліматично нейтральні та розумні міста»
15.08.2024
НААН пропонує під урожай 2025 року базове та сертифіковане насіння сортів та гібридів озимих культур
06.08.2024
У січні-червні 2024 року оборот торгівлі агропродукцією між Україною та ЄС сягнув 8,2 млрд доларів
29.07.2024
Що буде з цінами на молочну продукцію влітку: прогноз експерта НААН
Новини України 26 — 30 з 886
Початок | Поперед. | 4 5 6 7 8 | Наст. | Кінець
