10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
22.10.2024
Через посуху озимі почали сіяти із затримкою: експерт НААН розповів, як це вплине на врожай
20.09.2024
Просо – це страховка чи заробіток: коментар експерта НААН щодо рентабельності культури
19.09.2024
Що буде з цінами на м'ясо восени: прогноз експертки НААН
17.09.2024
Європейський Союз в пошуках майбутнього сільського господарства – Юрій Лупенко
10.09.2024
Українські науковці можуть отримати фінансування для роботи у Фінляндії
Новини України 21 — 25 з 886
Початок | Поперед. | 3 4 5 6 7 | Наст. | Кінець
