Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
27.05.2020
Уряд утворив окреме Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів
27.05.2020
Агросектор працевлаштував більше двох третин безробітних України під час карантину
27.05.2020
Уряд направив 555 млн грн на погашення заборгованості перед аграріями за 2019 рік
26.05.2020
В Україні може з’явитися окреме аграрне міністерство
25.05.2020
Оголошення про конкурс щодо обрання членів Наукової ради Національного фонду досліджень України
Новини України 421 — 425 з 833
Початок | Поперед. | 83 84 85 86 87 | Наст. | Кінець