Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
01.06.2020
Всесвітній день молока
01.06.2020
У Мінекономіки розглянули пропозиції від громадськості до законопроекту «Про захист рослин»
01.06.2020
У Мінекономіки обговорили питання ринку мінеральних добрив з представниками аграріїв та виробників
29.05.2020
Депутати зареєстрували законопроект, який стимулюватиме зменшення скидів забруднюючих речовин у водні об’єкти
28.05.2020
Через посуху надходження України від агроекспорту у 2020 році зменшаться, – експерт ФАО 17
Новини України 416 — 420 з 833
Початок | Поперед. | 82 83 84 85 86 | Наст. | Кінець