
Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
24.01.2021
Україна посіла третє місце в переліку найбільших постачальників продукції аграрного сектору до країн Євросоюзу
22.01.2021
Україна підтримала Спільну заяву членів СОТ щодо Всесвітньої продовольчої програми
21.01.2021
Як морози вплинуть на майбутній урожай: оцінка науковців інституту садівництва НААН
19.01.2021
У Мінекономіки обговорили можливість внесення змін до зернового Меморандуму
14.01.2021
Серед 10 досягнень українських науковців у 2020 році – система екологічно безпечнішого захисту плодових дерев, розроблена науковцями Інституту садівництва НААН
Новини України 1 — 5 з 610
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець