Аграрна наука нарощує роботу в галузі ризикованого землеробства, — Ярослав Гадзало
Національна академія аграрних наук щороку збільшує кількість напрацювань у галузі ризикованого землеробства. Про це заявив Президент НААН під час Міжнародного дня поля на Херсонщині. Одним із лідерів напряму є Інститут зрошуваного землеробства. Стратегічне завдання установи — збереження ґрунтів і підвищення родючості. &la
Підприємства НААН збільшили продуктивність ВРХ, — Михайло Гладій
За підсумками 2017 року господарства Національної академії аграрних наук збільшили виробництво молока і м’яса до 114% і 105%, відповідно. Про це в інтерв’ю виданню «Акценти» повідомив віце-президент академії Михайло Гладій. На сьогодні у структурі НААН налічується 86 підприємств, я
Українці недоїдають м’яса, молока і риби, — НААН
Рівень споживання молочних, м’ясних і рибних продуктів в Україні становить 45-60% від нормативів. Про це заявив в інтерв’ю виданню «Акценти» віце-президент Національної академії аграрних наук Михайло Гладій. За його словами, структура і якість харчування українців погіршується через тривалу кризу у тваринництві. Відтак 75%