10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
08.02.2016
Україна презентувала державний логотип для органічної продукції
27.01.2016
Олексій Павленко: 75% молока, що реалізується на внутрішньому ринку, виробляється домашніми господарствами
25.01.2016
В Україні скасовано обов'язкову сертифікацію сільгосптехніки
22.01.2016
Кабмін схвалив проект постанови щодо регулювання виробництва цукру, - Олена Ковальова
21.01.2016
ТОП 5 аграрних питань Всесвітнього економічного форуму у Давосі
Новини України 741 — 745 з 836
Початок | Поперед. | 147 148 149 150 151 | Наст. | Кінець