27.05.2016
Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Читати далі: kurkul.com
Пошук:
06.04.2021
В Україні посіяли перші 300 тис. га ярих зернових та зернобобових культур
05.04.2021
Закон № 1115 несе ризики розширення «сірої зони» та виникнення нових податкових схем при переробці молока та м’яса – Інститут аграрної економіки
05.04.2021
Україна є найбільшим виробником та експортером соняшникової олії в світі
05.04.2021
Аграрна галузь зайняла шосте місце у рейтингу відшкодування ПДВ
01.04.2021
Аграрний комітет підтримав законопроєкти щодо кредитування фермерів та стимулювання діяльності агрогосподарств
Новини України 176 — 180 з 836
Початок | Поперед. | 34 35 36 37 38 | Наст. | Кінець