
Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Читати далі: kurkul.com
Пошук:
13.04.2021
ФАО розглядає Україну як одного зі світових гарантів продовольчої безпеки
12.04.2021
Мінекономіки визначило правила поводження з продуктами, що ввозяться в Україну як виставкові зразки
09.04.2021
В українських садівників зростає інтерес до чорної смородини
08.04.2021
У 2021 році сільське господарство України відновить зростаючу динаміку – Інститут аграрної економіки
07.04.2021
У Мінекономіки анонсували державну підтримку для виробників гречки
Новини України 1 — 5 з 666
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець