Підприємства НААН збільшили продуктивність ВРХ, — Михайло Гладій
За підсумками 2017 року господарства Національної академії аграрних наук збільшили виробництво молока і м’яса до 114% і 105%, відповідно. Про це в інтерв’ю виданню «Акценти» повідомив віце-президент академії Михайло Гладій. На сьогодні у структурі НААН налічується 86 підприємств, я
Українці недоїдають м’яса, молока і риби, — НААН
Рівень споживання молочних, м’ясних і рибних продуктів в Україні становить 45-60% від нормативів. Про це заявив в інтерв’ю виданню «Акценти» віце-президент Національної академії аграрних наук Михайло Гладій. За його словами, структура і якість харчування українців погіршується через тривалу кризу у тваринництві. Відтак 75%
Михайло Гладій: Стратегія розвитку тваринництва має збільшити експортний потенціал галузі до 12%
Стратегія розвитку тваринництва на період до 2030 року задовольнить потреби внутрішнього ринку та збільшить експортний потенціал галузі на 10-12%. Про це в інтерв’ю виданню «Акценти» заявив віце-президент Національної академії аграрних наук Михайло Гладій. Проект стратегії, розроблений за участі науковців академії