.jpg)
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я

21.05.2022 11:48:00
Привітання з Днем науки від Президента НААН Ярослава Гадзала...

20.05.2022 13:02:00
Через війну шість мільйонів українців мають проблеми з водою: експерт ...
.jpg)
19.05.2022 15:13:00
Відбулося засідання Президії НААН...

11.05.2022 14:54:00
Члени НААН підготували рекомендації щодо заготівлі кормів в умовах вій...

09.05.2022 13:11:00
Четверо фахівців НААН увійшли в робочу групу, яка фіксує екозлочини ро...

04.05.2022 08:00:00
Насіннєву картоплю з Чернігівщини безкоштовно розсилатимуть по всій Ук...

28.04.2022 14:12:00
Як зафіксувати збитки від російської агресії: рекомендації сільськогос...

25.04.2022 14:33:00
Члени НААН підготували рекомендації щодо вирощування пізніх ярих культ...

24.04.2022 10:35:00
Привітання українців із Великоднем від Президента НААН Ярослава Гадзал...
.jpg)
19.04.2022 20:00:00
Науковці НААН підрахували, скільки врожаю Україна втратить цьогоріч че...