Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN

Пошук:
 

Підприємства НААН збільшили продуктивність ВРХ, — Михайло Гладій

За підсумками 2017 року господарства Національної академії аграрних наук збільшили виробництво молока і м’яса до 114% і 105%, відповідно. Про це в інтерв’ю виданню «Акценти» повідомив віце-президент академії Михайло Гладій.  На сьогодні у структурі НААН налічується 86 підприємств, я

Українці недоїдають м’яса, молока і риби, — НААН

Рівень споживання молочних, м’ясних і рибних продуктів в Україні становить 45-60% від нормативів. Про це заявив в інтерв’ю виданню «Акценти» віце-президент Національної академії аграрних наук Михайло Гладій.  За його словами, структура і якість харчування українців погіршується через тривалу кризу у тваринництві. Відтак 75%

Михайло Гладій: Стратегія розвитку тваринництва має збільшити експортний потенціал галузі до 12%

Стратегія розвитку тваринництва на період до 2030 року задовольнить потреби внутрішнього ринку та збільшить експортний потенціал галузі на 10-12%. Про це в інтерв’ю виданню «Акценти» заявив віце-президент Національної академії аграрних наук Михайло Гладій. Проект стратегії, розроблений за участі науковців академії

Інформація 461 — 480 з 587
Початок | Поперед. | 22 23 24 25 26 | Наст. | Кінець Всі