Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
НААН та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю 17.11.2015

НААН та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю

Національна академія аграрних наук України та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю. Проектом меморандуму передбачено впровадження інноваційних технологій і продукції для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості, зокрема технологій компанії «Nepuree», які підтверджені світовими патентами. Також згідно з текстом проекту меморандуму НААН і Національна науково-технологічна асоціація планує залучити японських дослідників (представниками компанії «Nepuree», Японія) для здійснення реформ в АПК України.

Голова Національної науково-технологічної асоціації України Віктор Івченко висловив свою щиру вдячність президенту Національної академії аграрних наук України Ярославу Гадзалу за зустріч із керівництвом японської компанії «Nepuree» і теплий прийом японської делегації.


Нагадуємо, що 29 жовтня 2015 року відбулась зустріч керівництва Національної академії аграрних наук України з керівництвом Національної науково-технологічної асоціації України та з представниками компанії «Nepuree» (Японія).

Детальніше за посиланням: http://naas.gov.ua/news/?ELEMENT_ID=1992


Повернення до списку