09.06.2020 18:11:00
Виробництво курятини цього року зросте
У 2020 році Україна виробить 1 млн 450 тис. тонн м'яса птиці, що на 8,61% більше, ніж у 2019 році.
Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на unn.com.ua, загалом за 10 років виробництво цього продукту в Україні зросло на 60%. Водночас за цей же період Україна збільшила поставки курятини за кордон у 30 разів і стала одним з ключових трейдерів.
Так, у 2009 році Україна поставила на зовнішні ринки всього 13 тис. тонн продукту, тоді як у 2019 році – 400 тис. тонн. Таким чином, експорт курятини з України зріс у 30 разів.
16.04.2024 15:24:00
Молодий науковець НААН пройшов стажування в університеті сільськогоспо...
21.03.2024 10:21:00
Анатолій Палій обраний директором ННЦ "Інститут експериментальної...
11.03.2024 15:00:00
Президент Ярослав Гадзало домовився про співпрацю НААН з Італійською а...
08.03.2024 14:13:00
Київський аграрний університет НААН підписав угоду про співпрацю з пол...
16.02.2024 15:41:00
Фахівець НААН виграв конкурс для стажування у США...
02.02.2024 20:12:00
Президент НААН Ярослав Гадзало розповів у НУБіП про проблеми і перспек...
19.01.2024 16:31:00
Інновації та розвиток: президент НААН Ярослав Гадзало зустрівся з посл...
02.01.2024 11:33:00
Дві науковиці НААН отримали премії Верховної Ради...
28.12.2023 13:45:00
Раїса Вожегова обрана директоркою Інституту кліматично орієнтованого с...
27.12.2023 18:38:00
Відбулося чергове засідання бюро Президії НААН: які питання розглядали...