Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN

05.09.2018 11:50:00

Виробництво заморожених частин тушок курей в 2018 році динамічно зростає

Протягом перших семи місяців 2018 року виробництво частин тушок курей, курчат заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн, що в 2,1 раза більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє  Державна служба статистики України

В липні 2018 року вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат заморожених, що в 2,4 раза більше, ніж у липні минулого року.

Зазначена продукція користується високим попитом на внутрішньому та зовнішньому ринках, що стимулює інвестиції в розширення виробництва. Відзначимо, що завдяки правильній державній політиці підтримки розвитку галузевої спеціалізації обсяги виробництва і поставок продукції птахівництва на зарубіжні ринки динамічно збільшується.

14.02.2019 12:23:00
2018 року Україна експортувала рекордні обсяги м’яса птиці – Інститут ...
14.02.2019 11:27:00
Календар агропромислових виставково-ярмаркових заходів, що проводяться...
12.02.2019 10:43:00
2018 року експорт українського зерна приніс рекордні за часів незалежн...
11.02.2019 13:31:00
Майстер-клас «Вирощування олійних культур: особливості технології їх ...
08.02.2019 18:59:00
Ярослав Гадзало: Ізраїльський досвід ведення сільського господарства —...
07.02.2019 08:54:00
Михайло Гладій: Держава потребує оновленої аграрної політики...
04.02.2019 12:25:00
Робота з формування міжрегіональних наукових центрів триватиме до 1 бе...
01.02.2019 09:24:00
Розширине засідання загальних зборів Відділення наукового забезпечення...
01.02.2019 12:27:00
Над виконанням програми «Сільськогосподарська мікробіологія» працювали...
31.01.2019 16:18:00
Ярослав Гадзало: Попри бойові дії, Донецька дослідна станція є однією ...