10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
09.10.2025
Уряд ухвалив рішення про запровадження державної фінансової підтримки для найкращих українських наукових видань
08.10.2025
Іспанія скорочує закупівлі української кукурудзи: експерт НААН розповів, що за цим стоїть
07.10.2025
Проєкт Держбюджету-2026: більше грошей, але менше самостійності для громад — Інститут аграрної економіки
22.09.2025
Ціни в Україні дивують: овочі та фрукти дешевшають, але інфляція не здається
16.09.2025
Спалах сарани в Україні: науковець НААН назвав ключові причини
Новини України 6 — 10 з 885
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець
