10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
02.01.2016
«Малі та середні фермери зможуть підвищити фінансову обізнаність», - Владислава Рутицька
01.01.2016
З надією на експорт: як пройшов рік для виробників молока
30.12.2015
У 2016 році економічного чуда не буде, а лише "затягування поясів"
25.12.2015
Науково-методична рада Держветфітослужби України буде оновлена
13.12.2015
Україна має потенціал потіснити найбільших експортерів насіння льону в світі — учасник ринку
Новини України 756 — 760 з 833
Початок | Поперед. | 150 151 152 153 154 | Наст. | Кінець