Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Лабораторію інструментальних методів дослідження ґрунтів Інституту ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського НААН зареєстровано у Міжнародній мережі з аналізу добрив (INFA) 21.01.2021

Лабораторію інструментальних методів дослідження ґрунтів Інституту ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського НААН зареєстровано у Міжнародній мережі з аналізу добрив (INFA)


У грудні 2020 року Глобальне ґрунтове партнерство ФАО завершило проведення всесвітнього опитування «Оцінка якості добрив», в якому взяли участь 168 ґрунтових аналітичних лабораторій та інших зацікавлених організацій із 65 країн світу.

Метою опитування було збирання інформації про поточний стан визначення якості добрив у глобальному масштабі для підтримки створення окремої міжнародної мережі з аналізу добрив у рамках Глобальної мережі ґрунтових лабораторій ГЛОСОЛАН (http://www.fao.org/global-soil-partnership/glosolan/en/).

В опитуванні взяла участь Лабораторія інструментальних методів дослідження ґрунтів, стандартизації і метрології Національного наукового центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» (завідувач - кандидат географічних наук Максим Солоха). Відтепер лабораторія є членом Міжнародної мережі з аналізу добрив - International Network on Fertilizer Analysis (INFA), заснованої на базі Глобального ґрунтового партнерства, що підтверджено відповідним сертифікатом.

ВІТАЄМО! БАЖАЄМО ПОДАЛЬШОГО НАТХНЕННЯ І НАУКОВИХ ДОСЯГНЕНЬ!

Результати опитування щодо стану визначення якості добрив у глобальному масштабі було оприлюднено 09-10.12.2020 р. на першій установчій он-лайн зустрічі INFA. Її Порядок денний наведено на сайті ФАО http://www.fao.org/.../Agenda_INFA_launch_meeting_final.pdf .

З презентаціями доповідей також можна ознайомитись на сайті ФАО http://www.fao.org/.../launch-meeting-of-the.../en/ .

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: