Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

02.10.2020

Зустріч керівництва Київської облдержадміністрації з вченими ННЦ "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" НААН

1.JPG

До Національного наукового центру "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" НААН завітали голова Київської облдержадміністрації Василь Володін,  перший заступник голови Олександр Скляров, Дмитро Назаренко, в.о. директора департаменту АПР Костянтин Довгаль.

Директор ННЦ "ІМЕСГ" академік НААН Валерій Адамчук та провідні вчені Центру ознайомили поважних гостей зі своїми інноваційними розробками та результатами співпраці з аграріями Київщини,  а також з історією наукового закладу. Керівництво області відвідало та з цікавістю ознайомилося з експонатами музею ННЦ "ІМЕСГ".
Загалом відбулась цікава і результативна зустріч, в рамках якої якої кожен з учасників мав можливість висловити свої бачення та пропозиції.

2.JPG

Василь Володін подякував вченим Центру за їх роботу, яка сприяє розвитку агропромислового виробництва як Київської області, так і України. Він звернув увагу на те, що в умовах сьогодення необхідно максимально концентрувати зусилля над створенням нової техніки, яка користується попитом як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках. Окрім того, були дані відповідні доручення щодо розроблення проєктів для розширення співпраці Центру з аграріями Київщини.

5.JPG

9.JPG



Повернення до списку



Новини України

Пошук: