Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Молоді науковці взяли участь у ХІV Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених «Науковий прогрес у тваринництві і птахівництві» 21.09.2020

Молоді науковці взяли участь у ХІV Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених «Науковий прогрес у тваринництві і птахівництві»


16-17 вересня 2020 року обопільними зусиллями Інституту тваринництва НААН і Державної дослідної станції птахівництва НААН на базі відпочинку «Лісова казка» (Коробові Хутори, Зміївського району, Харківської області) проведено ХІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих вчених «Науковий прогрес у тваринництві і птахівництві», присвячену 90-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Бугрова Олексія Дмитровича.

Із привітальним словом до учасників конференції звернулись директор Інституту тваринництва НААН доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН, Заслужений працівник сільського господарства України Руденко Є. В., та директор Державної дослідної станції птахівництва НААН доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник Катеринич О. О.

В роботі конференції взяли участь понад 40 молодих вчених із галузевих науково-дослідних установ НААН, закладів вищої освіти, дослідних господарств мережі НААН. В on-line режимі до конференції долучились представники КУ «Миколаївський зоопарк», ДП «Агентство ідентифікації та паспортизації тварин», Національного ботанічного саду імені Миколи Гришка НАН України, аспіранти Інституту біології та охорони навколишнього середовища Поморської Академії (м. Слупськ, Республіка Польща).

У рамках конференції молоді вчені представили результати власних досліджень на чотирьох секціях: годівля тварин, технологія виробництва і переробки продукції; біотехнологія, генетика, селекція та розведення тварин і птиці; біохімія і фізіологія тварин та птиці; захист здоров'я тварин і екологічний моніторинг якості кормів та продукції тваринництва та птахівництва.

Всі учасники отримали іменні сертифікати. Найкращі доповіді відзначено грамотами.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: