Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

02.09.2020

Затверджено обсяги прийому на підготовку аспірантів та докторантів за державним замовленням для наукових установ НААН у 2020 році


1 вересня 2020 року під головуванням першого віцепрезидента Національної академії аграрних наук України академіка НААН  Гладія М.В. відбулося засідання Конкурсної комісії з розподілу обсягів державного замовлення на підготовку наукових кадрів через аспірантуру та докторантуру у 2020 році в наукових установах Національної академії аграрних наук України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 р. № 616 «Про державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2020 році» для Національної академії аграрних наук України затверджено обсяги фінансування державного замовлення на підготовку наукових кадрів через аспірантуру та докторантуру в наукових установах НААН в сумі 26577,4 тис. гривень та обсяги прийому аспірантів та докторантів за державним замовленням у межах галузей знань (див. таблицю за посиланням).

Для участі в конкурсі  надійшли заявки і пропозиції від 31 наукової установи Національної академії аграрних наук України щодо прийому до аспірантури та докторантури у 2020 році. Розглянувши конкурсні пропозиції наукових установ, Конкурсна комісія, з урахуванням  основних напрямів досліджень наукових установ та показників ефективності діяльності аспірантури (докторантури), затвердила обсяги прийому на підготовку аспірантів та докторантів за державним замовленням для наукових установах НААН у 2020 році в розрізі спеціальностей і галузей знань (див. додаток за посиланням).

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: