Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

В Інституті овочівництва і баштанництва НААН відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах» 22.07.2020

В Інституті овочівництва і баштанництва НААН відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах»


23 липня 2020 року в Інституті овочівництва і баштанництва НААН відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах» у форматі ZOOM.

Напрями конференції:

1. Застосування сучасних генетико-біотехнологічних та імунологічних методів для прискорення сортової, гетерозисної, трансгресивної та інтрогресивної селекції овочевих видів рослин.

2. Інноваційні розробки в селекції овочевих, баштанних і малопоширених культур.

3. Пріоритетні напрями технологічного забезпечення галузі: сучасні технології виробництва овочевої продукції і насіння; технології вирощування овочевих культур для систем «органічного землеробства».

4. Формування ринку овочевої продукції, проблеми комерціалізації науково-технічних розробок в агропромисловому комплексі.

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: