Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Фахівці Інституту ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н.Соколовського беруть участь у розробці системи дій щодо запобігання випалювання рослинності 29.04.2020

Фахівці Інституту ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н.Соколовського беруть участь у розробці системи дій щодо запобігання випалювання рослинності

За ініціативи Міністерства енергетики та захисту довкілля України та активного сприяння Українського ґрунтового партнерства, 27 квітня відбулося он-лайн обговорення системи дій щодо запобігання випалювання рослинності (у т.ч. на землях сільськогосподарського призначення).

 У  нараді взяли участь фахівці міністерства на чолі із заступником міністра п-ні Іриною Ставчук, представники міжнародних організацій включно із фаховими експертами FАО та партнерами FАО, що представляють науку, сільськогосподарське виробництво, ОТГ та сільські ради, громадські організації.

До обговорення долучився також представник міжнародного проекту по боротьбі із підпалами Eurasia Open Burning Project п. Алекс Гітельсон.

Від ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н.Соколовського» на нараді виступив заступник директора з наукової роботи Микола Мірошниченко.
Детальніше – на сайті  установи за посиланням:


Повернення до списку



Новини України

Пошук: