Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

З нагоди світлого і величного свята Воскресіння Христового прийміть сердечні вітання від Президії Національної академії аграрних наук України та побажання міцного здоров’я, миру, злагоди, Божого благословення. 18.04.2020

З нагоди світлого і величного свята Воскресіння Христового прийміть сердечні вітання від Президії Національної академії аграрних наук України та побажання міцного здоров’я, миру, злагоди, Божого благословення.

Шановні колеги!

 

У світлий і урочистий день Великодня звертаємося до Вас зі словами щирих вітань та побажань добра, благополуччя і миру вашому дому! Нехай у цей тривожний час випробовувань диво Божого Воскресіння гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього.

 

Нехай диво Християнського Воскресіння наповнить радістю серця, а переможний дух надії додає сил, енергії для добрих і корисних справ, спрямованих на процвітання України.

 

Бажаємо всім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах! А Боже благословення нехай стане запорукою миру на рідній землі, єдності нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань українського народу.

 

Христос Воскрес!


Повернення до списку



Новини України

Пошук: