Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ІНСТИТУТУ РОЗВЕДЕННЯ І ГЕНЕТИКИ ТВАРИН ІМ. М.В.ЗУБЦЯ НААН У МІЖНАРОДНОМУ МОЛОЧНОМУ КОНГРЕСІ – 2020. 10.03.2020

УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ІНСТИТУТУ РОЗВЕДЕННЯ І ГЕНЕТИКИ ТВАРИН ІМ. М.В.ЗУБЦЯ НААН У МІЖНАРОДНОМУ МОЛОЧНОМУ КОНГРЕСІ – 2020.

Науковці мережі Інституту розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця НААН брали участь у ХІІІ Міжнародному молочному конгресі, який відбувся 03-04 березня 2020 року. Це щорічний бізнес-майданчик, що дозволив ознайомитися із ситуацією в галузі, новітніми розробками, почути доповіді провідних світових та вітчизняних експертів, а також визначити курс розвитку галузі.  
Конгрес працював протягом двох днів у трьох секціях: «Українська молочна галузь: виклики та стратегії», «Технології виробництва молока та управління сучасною МТФ» та Всеукраїнська ветеринарна конференція.
Науковців було детально ознайомлено з наступними питаннями за темами:
- «Українська молочна галузь: виклики та стратегії»: підсумки галузі за 2019 рік, основні тенденції розвитку, світовий молочний ринок та українські перспективи, що потрібно аби потрапити до ТОП світових виробників.
- «Технології виробництва молока та управління сучасною МТФ»: особливості годівлі та утримання корів, епізоотичні загрози сучасного молочного скотарства, недооціненні резерви МТФ, оптимізація процесів в умовах глобальної зміни клімату.
- Всеукраїнська ветеринарна конференція: профілактика, лікування незаразних, а також інфекційних та інвазійних хвороб у ВРХ, способи покращення ефективності відтворення корів.
Також було проведено виставку з надзвичайно цікавими локаціями по молочному скотарству та ярмарок-дегустацію від українських виробників молочної продукції «Смакуй Українське».

Повернення до списку



Новини України

Пошук: