Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

24.06.2019

День поля - 2019 на базі Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН

20 червня 2019 року на базі Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН відбувся  День поля, участь в якому взяли  керівники та спеціалісти сільськогосподарських агроформувань, працівники фітосанітарної лабораторії та управління фітосанітарної безпеки, фермери, науковці, представники фірм.

Учасникам Дня поля було продемонстровано колекції понад 80 сортів озимих та ярих зернових культур,  біля 20 сортів і гібридів озимого ріпаку  вітчизняної та іноземної селекції.

Науковці інституту представили інноваційні розробки з удосконалення технологій вирощування  сої, озимого ріпаку, озимих і ярих зернових, а також біоенергетичних культур. Привернули увагу до застосування мікродобрив та біологічних добрив в системах удобрення сільськогосподарських культур, адже у  сучасних високоінтенсивних технологіях оптимізація мінерального живлення рослин як макро- так і мікро- елементами є одним із ключових чинників. Свої інноваційні розробки демонстрували товариства з обмеженою відповідальністю  «Укравіт Агро», «НПЦ Україна».

Значна увага під час демонстраційного показу приділялась диверсифікації галузі рослинництва у зв’язку зі зміною клімату.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: