Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
14.12.2023
Скільки коштуватиме новорічний стіл 2024: аналіз НААН
11.12.2023
Із біосферного заповідника "Асканія-Нова" НААН росіяни вивезли рідкісних тварин
07.12.2023
Ґрунтовий покрив України в умовах воєнних дій: стан, виклики, заходи з відновлення
30.11.2023
Із картоплі, яку вивели науковці НААН, робитимуть фіолетові чипси
07.11.2023
Директор Асканія-Нова прокоментував ситуацію, яка склалася в окупованому біосферному заповіднику
Новини України 6 — 10 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець