Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

29.10.2018

Міжнародний аграрний форум “AGRORIVNE 2018”

19 жовтня 2018 року в м. Рівне відбувся перший Міжнародний аграрний форум “AGRORIVNE 2018”, в якому взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненської обласної ради, науковці  Інституту  сільського господарства Західного Полісся  НААН, аграрії, фермери, підприємці переробної промисловості.

Головна тема заходу – адаптація агропромислового комплексу Рівненщини до сучасних тенденцій розвитку сільськогосподарської діяльності.

В рамках Форму була проведена виставка-ярмарок, на якій Інститут  сільського господарства Західного Полісся представляв сорти зернових та зернобобових культур вітчизняної селекції, колекцію енергетичних та нішевих культур, кращі закінчені розробки Інституту у вигляді науково-практичних рекомендацій. Консультації з питань технології вирощування енергетичних культур надавав к.с.-г.н., ст.н.сп. Роман Шевчук, характеристики сортів зернових та зернобобових культур вітчизняної селекції   висвітлював агроном Олексій Ропак.

Під час  заходу відбулися семінари “Перспективи розвитку аграрної галузі”, “Фермерство 2.0”, “Розвиток та можливості ОТГ через сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи та сімейні ферми”. На семінарі “Фермерство 2.0” з темою “Зміни клімату та можливості диверсифікації у рослинництві” виступила заступник  директора з наукової роботи Інституту сільського господарства Західного Полісся , к.с.-г.н., ст.н.сп. Людмила Лукащук.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: