Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

День працівників харчової промисловості 2018! 22.10.2018

День працівників харчової промисловості 2018!

 

18 жовтня 2018 року в Національному університеті харчових технологій відбулись урочистості з відзначення професійного свята харчовиків України – Дня працівників харчової промисловості.

У заходах взяли участь високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, науковці, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності.

Вітання харчовикам прозвучали від Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Олександра Бакуменка, міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Присутніх також привітали завідувач відділу забезпечення зв’язку Президента України з Кабінетом Міністрів України Богдан Тирус, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Леонід Козаченко, заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, заступник міністра освіти і науки України Роман Греба, ректор Національного університету харчових технологій Анатолій Українець.

За багаторічною традицією відбулось нагородження кращих представників галузі за підсумками роботи у 2018 році. Приємно, що за високі досягнення у професійній діяльності, бездоганну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток харчової і переробної промисловості колектив Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук було відзначено дипломом Міністерства аграрної політики та продовольства України.

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: