Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Привітання Президента Національної академії аграрних наук України з святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва. 12.10.2018

Привітання Президента Національної академії аграрних наук України з святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва.


Споконвіку 14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. П’ятий рік поспіль в цей день вшановуємо тих, хто боронить нашу землю. Військовослужбовці, добровольці, волонтери, від імені багатотисячного колективу Національної академії аграрних наук щиро вітаю вас з Днем захисника України!

У визначальний для Українського народу час ваша мужність стала нездоланним заслоном для ворога, зміцнила нашу віру і згуртувала навколо єдиної мети — вистояти і побудувати сильну, самодостатню, європейську державу. Завдяки вам ми показали всьому світові, що не зрушимо з обраного шляху.

В рядах захисників чимало працівників сільського господарства і науковців. Люди, котрі важко працювали задля продовольчої безпеки країни, разом з побратимами стали на охороні безпеки її громадян і територій. Низький уклін за вашу мужність.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, витримки. Славімо захисників України. Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали життя за її майбутнє.

 

З повагою, Ярослав Гадзало


Повернення до списку



Новини України

Пошук: