Всеукраїнський тиждень харчових технологій 2018
На території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) в рамках щорічного Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулись провідні виставки харчової та переробної промисловості України – INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine.
Співорганізатором та учасником цієї ключової події галузі традиційно являється Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. В цьому році представники інституту взяли активну участь у трьох конференціях заходу – «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах» та «Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Демонстрація новітніх технологій, обмін досвідом та отримання інформації про новинки і тенденції ринку в черговий раз зібрали фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості України та представників зарубіжних компаній та організацій.
Пошук:
04.06.2020
УВАГА – СЬОГОДНІ (4.06) ТА ЗАВТРА (5.06) У УКРАЇНСЬКИХ НАУКОВЦІВ ЩЕ Є МОЖЛИВІСТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРАХ ІЗ ВИКОРИСТАННЯ БАЗИ ДАНИХ WEB OF SCIENCE
04.06.2020
Зараз ми бачимо найгірші показники, тобто дно молочної галузі, після чого без державної підтримки Україна втратить її, - Вадим Чагаровський
04.06.2020
Президент запровадив в Україні нове свято – День фермера.
03.06.2020
Заробітна плата в агросекторі зросла на 16,5%
03.06.2020
Уряд планує створити малим фермерам платформу для онлайн-продажів
Новини України 411 — 415 з 833
Початок | Поперед. | 81 82 83 84 85 | Наст. | Кінець