Всеукраїнський тиждень харчових технологій 2018
На території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) в рамках щорічного Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулись провідні виставки харчової та переробної промисловості України – INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine.
Співорганізатором та учасником цієї ключової події галузі традиційно являється Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. В цьому році представники інституту взяли активну участь у трьох конференціях заходу – «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах» та «Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Демонстрація новітніх технологій, обмін досвідом та отримання інформації про новинки і тенденції ринку в черговий раз зібрали фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості України та представників зарубіжних компаній та організацій.
Пошук:
27.07.2020
На ринку молоко-сировини відбулась підміна понять
21.07.2020
Укрдержфонд оголошує конкурс на отримання фінансової підтримки за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам»
21.07.2020
Де фіксується приріст виробництва молока
20.07.2020
Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про підвищення рівнів води
20.07.2020
За оптимістичними розрахунками відновлення Мінагрополітики займе рік-півтора
Новини України 366 — 370 з 833
Початок | Поперед. | 72 73 74 75 76 | Наст. | Кінець