Всеукраїнський тиждень харчових технологій 2018
На території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) в рамках щорічного Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулись провідні виставки харчової та переробної промисловості України – INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine.
Співорганізатором та учасником цієї ключової події галузі традиційно являється Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. В цьому році представники інституту взяли активну участь у трьох конференціях заходу – «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах» та «Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Демонстрація новітніх технологій, обмін досвідом та отримання інформації про новинки і тенденції ринку в черговий раз зібрали фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості України та представників зарубіжних компаній та організацій.
Пошук:
07.08.2023
Вчені НААН назвали перспективні сорти для селекції безнасінного винограду
03.08.2023
Ціни на овочі та фрукти в Україні: прогнози фахівчинь НААН
02.08.2023
Через сім років клімат в Україні зміниться: які дослідження проводять вчені НААН на Одещині
20.07.2023
В Україні є сорти канабісу для медичних цілей, але закон забороняє їх переробляти - селекціонерка НААН
18.07.2023
Ціни на продукти в Україні: експерт НААН розповів, коли чекати підвищення
Новини України 21 — 25 з 833
Початок | Поперед. | 3 4 5 6 7 | Наст. | Кінець