Всеукраїнський тиждень харчових технологій 2018
На території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) в рамках щорічного Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулись провідні виставки харчової та переробної промисловості України – INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine.
Співорганізатором та учасником цієї ключової події галузі традиційно являється Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. В цьому році представники інституту взяли активну участь у трьох конференціях заходу – «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах» та «Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Демонстрація новітніх технологій, обмін досвідом та отримання інформації про новинки і тенденції ринку в черговий раз зібрали фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості України та представників зарубіжних компаній та організацій.
Пошук:
18.09.2023
Унікальні сорти та потужний потенціал: День поля у НААН
08.09.2023
Як на Кіровоградщині науковці випробовують різні сорти картоплі
05.09.2023
Понад чотири мільйони українців були прив’язані до ресурсів Каховського водосховища - експерт НААН
25.08.2023
Через дії російських окупантів згоріло понад 300 га заповідного степу у “Асканії-Новій” НААН
15.08.2023
Україна нарощує експорт зернових та олійних культур
Новини України 16 — 20 з 833
Початок | Поперед. | 2 3 4 5 6 | Наст. | Кінець