Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

В НААН представили нові сорти сої, гібриди кукурудзи та соняшнику 31.07.2018

В НААН представили нові сорти сої, гібриди кукурудзи та соняшнику

Співробітники Інституту зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України 26-28 липня 2018 року прийняли участь в VIII Міжнародноу форумі «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018», де представили свої нові розробки. 

 

«У рамках форуму колектив Інституту зрошуваного землеробства НААН на чолі з директором Раїсою Вожеговою представив на демонстраційному полігоні нові сорти сої, гібриди кукурудзи та соняшнику. Безпосередньо в польових умовах науковці продемонстрували результати використання нано-добрива «5 element» на цих рослинах», - говориться в повідомленні.

.

Серед ключових тем форуму – інвестиційний потенціал Півдня України, логістика та переробка сільськогосподарської продукції, зрошення, овочівництво, садівництво, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, аквакультури, енергоефективні та IT-технології, фінансові інструменти для аграріїв, експорт до країн ЄС.

 

«Агровиробники побачили в польових умовах ефективність застосування вітчизняних наукових розробок, сортових технологій, одержали консультації з різних аспектів сільськогосподарської галузі», - відмітили в НААН.

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: