21.05.2018
Міжнародний науково-технічний семінар «Перспективні напрямки очищення напівпродуктів цукробурякового виробництва»
16-17 травня 2018 року відбувся Міжнародний науково-технічний семінар «Перспективні напрямки очищення напівпродуктів цукробурякового виробництва», організований Науково-практичним центром цукробурякового виробництва та Інститутом продовольчих ресурсів НААН.Конференція була присвячена проблемам цукробурякового виробництва. Учасниками заходу були науковці, викладачі, представники цукрових заводів та компаній, які надають їм послуги. Завідувач відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів НААН Любомир Хомічак відкрив конференцію та представив доповідь «Сучасні та перспективні способи досягнення оптимальних результатів на окремих стадіях очищення соків і напівпродуктів». Заступник завідувача цього ж відділу Таміла Шейко присвятила свою доповідь застосуванню ферментних препаратів у виробничих процесах цукрового виробництва.
Старші наукові співробітники ІПР НААН Сергій Ткаченко та Тетяна Кос у своїх виступах зосередились на окремих аспектах отримання високоактивного вапняного молока і сатураційного газу.
Пошук:
15.06.2023
Ціни на яйця продовжують знижуватися
14.06.2023
Дослідниця НААН назвала кращі аматорські сорти яблунь
09.06.2023
Знищений "золотий" сільськогосподарський регіон: науковець НААН про наслідки підриву росіянами дамби Каховської ГЕС
08.06.2023
Заповіднику "Асканія-Нова" НААН не загрожує підтоплення через підрив Каховської ГЕС
30.05.2023
Гречка та буряк стали лідерами здешевлення продуктів харчування
Новини України 26 — 30 з 833
Початок | Поперед. | 4 5 6 7 8 | Наст. | Кінець