Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Інформаційно-практичний семінар «Доступні фінансові ресурси для представників аграрного бізнесу Вінницької області» 03.03.2018

Інформаційно-практичний семінар «Доступні фінансові ресурси для представників аграрного бізнесу Вінницької області»

27 лютого 2018 року на базі Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН (м. Вінниця) було проведено інформаційно-практичний семінар «Доступні фінансові ресурси для представників аграрного бізнесу Вінницької області», який організовано Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації, Агенції регіонального розвитку Вінницької області та Інститут кормів та сільського господарства Поділля НААН. 
У заході прийняли участь: 
 - Коровій Валерій Вікторович, голова Вінницької ОДА;  
- Ткачук Микола Федорович, директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів; 
- науковці Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН; 
- керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств області, обласних установ та організацій, представників банків, постачальників товарно-матеріальних ресурсів. 
Під час заходу учасникам семінару було надано інформацію щодо стратегії вітчизняної політики протекціонізму у розвитку аграрного бізнесу, особливо у галузі тваринництва, а також було представлено інноваційні розробки Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН. 
Під час зустрічі визначено можливості розширення обізнаності представників аграрної сфери щодо залучення матеріальних та фінансових ресурсів у тісній співпраці з банківськими структурами, налагодження комунікації з вітчизняною аграрною наукою та органами влади.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: