Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Інформаційно-практичний семінар, організований Інститутом зрошуваного землеробства НААН і компанією «Хімагромаркетинг» 09.02.2018

Інформаційно-практичний семінар, організований Інститутом зрошуваного землеробства НААН і компанією «Хімагромаркетинг»

8 лютого в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся інформаційно-практичний семінар, організований Інститутом і компанією «Хімагромаркетинг». Участь у заході взяли сільгосптоваровиробники Херсонської, Миколаївської та Дніпропетровської областей. Всього – близько 60 осіб.
Зі вступним словом виступила директор Інституту зрошуваного землеробства НААН Раїса Вожегова. Вона привітала всіх учасників, розповіла про основні наукові розробки Інституту, надання послуг з визначення агрохімічного аналізу ґрунту в лабораторії агрохімічних досліджень Інституту та запросила аграріїв до активної співпраці при вирощуванні сільськогосподарських культур у зрошуваних та неполивних умовах.
Директором науково-інноваційного департаменту ТОВ «Хімагромаркетинг» Віталієм Андрощуком були розкриті питання особливостей застосування хімічних препаратів на посівах сільськогосподарських культур. Він надав характеристику асортиментної лінійки препаратів компанії «Хімагромаркетинг», розповів про новинки на 2018 рік.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: