Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Науково-практична конференція «Стан озимих рослин, методи визначення їх життєздатності в зимовий період та догляд за ними навесні  2018 року» 02.02.2018

Науково-практична конференція «Стан озимих рослин, методи визначення їх життєздатності в зимовий період та догляд за ними навесні 2018 року»

30 січня 2018 року в Інституті сільського господарства Північного Сходу НААН відбулася науково-практична конференція «Стан озимих рослин, методи визначення їх життєздатності в зимовий період та догляд за ними навесні 2018 року» за участі представників Департаменту агропромислового розвитку Сумської облдержадміністрації та провідних науковців Миронівського інституту пшениці ім. В.М. Ремесла, Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва, Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН, керівників і спеціалістів агроформувань області, фермерів. 
На пленарному засіданні було розглянуто стан рослин в озимих агроценозах та першочергові заходи по догляду за ними, заходи щодо повної реалізації потенціалу колосових зернових культур у 2018 році; технологічні аспекти вирощування озимих зернових культур (сортовий склад та ведення насінництва озимих зернових культур в сучасних умовах, системи захисту від бур’янів та хвороб, системи удобрення). 
Науковці Інституту сільського господарства Північного Сходу надали практичні поради стосовно методів визначення життєздатності озимих рослин та способів рослинної діагностики зернових культур. Керівники та спеціалісти агроформувань отримали рекомендації щодо оптимізації використання ресурсів для отримання максимального прибутку.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: