29.01.2018
<div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН
<font size="4">25 січня 2018 року в Президії Національної академії аграрних наук України на засіданні бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН обговорювались питання хлібопекарської галузі України. </font><div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Пошук:
01.12.2020
Україні загрожує втрата внутрішнього ринку винопродукції – Інститут аграрної економіки
30.11.2020
Продовжується сівба озимих культур: станом на 23 листопада вже засіяно 7895,8 тис. га
30.11.2020
Cтаном на 26 листопада зібрано 14905,88 тис. га зернових та зернобобових культур
26.11.2020
Українські садівники отримають 165 млн грн на компенсацію за придбані садженці
26.11.2020
Україна суттєво наростила екпорт цукру
Новини України 256 — 260 з 833
Початок | Поперед. | 50 51 52 53 54 | Наст. | Кінець