29.01.2018
<div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН
<font size="4">25 січня 2018 року в Президії Національної академії аграрних наук України на засіданні бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН обговорювались питання хлібопекарської галузі України. </font><div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Пошук:
07.08.2023
Вчені НААН назвали перспективні сорти для селекції безнасінного винограду
03.08.2023
Ціни на овочі та фрукти в Україні: прогнози фахівчинь НААН
02.08.2023
Через сім років клімат в Україні зміниться: які дослідження проводять вчені НААН на Одещині
20.07.2023
В Україні є сорти канабісу для медичних цілей, але закон забороняє їх переробляти - селекціонерка НААН
18.07.2023
Ціни на продукти в Україні: експерт НААН розповів, коли чекати підвищення
Новини України 21 — 25 з 833
Початок | Поперед. | 3 4 5 6 7 | Наст. | Кінець