Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Круглий стіл «Трансфер наукової інноваційної продукції в мережі дослідних господарств КДСГДС НААН» 12.01.2018

Круглий стіл «Трансфер наукової інноваційної продукції в мережі дослідних господарств КДСГДС НААН»

12 січня 2018 р. на базі ДП «ДГ «Ставидлянське» КДСГДС НААН Кіровоградської ДСГДС був проведений круглий стіл «Трансфер наукової інноваційної продукції в мережі дослідних господарств КДСГДС НААН». 
В роботі круглого столу приймали участь головні спеціалісти та керівники ДП «ДГ Елітне» КДСГДС НААН, ДП «ДГ «Червоний землероб» КДСГДС НААН, ДП «ДГ «Ставидлянське» КДСГДС НААН,ФГ «Личук», СФГ «Покровське», ФГ «Станіслава» та ТОВ «Лімагрейн Україна», науковці Кіровоградської ДСГДС НААН. 
 Відповідно до програми проведення круглого столу, були обговорені наступні питання: 
– Результати випробування сортів та гібридів сільськогосподарських культур вітчизняної та іноземної селекції в господарствах області: характеристика сортів та гібридів, їх продуктивність; 
– Впровадження гібридів кукурудзи та соняшнику і елементів біоадаптивних технологій їх вирощування, розроблених науковцями Кіровоградської ДСГДС НААН; 
– Стан посівів озимих зернових культур в умовах 2017/2018 року, рекомендації науковців КДСГДС НААН щодо відбору зразків на вміст цукрі у вузлах кущіння рослин та встановлення їх життєздатності з подальшим плануванням заходів весняно-польових робіт.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: