Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Виїзне засідання Загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН 07.12.2017

Виїзне засідання Загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН

6 грудня 2017 року на базі Інституту агроекології і природокористування НААН проведено засідання Загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН. 
У роботі зборів під головуванням академіка-секретаря Відділення, академіка НААН Камінського Віктора Францевича взяли участь: президент Національної академії аграрних наук України, академік НААН Гадзало Ярослав Михайлович, віце-президент – головний вчений секретар НААН, академік НААН Заришняк Анатолій Семенович, члени Відділення, науковці Відділення, делегати від науково-дослідних установ Відділення та представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, всього: 60 осіб.  
На засіданні було заслухано доповідь директора Інституту агроекології і природокористування НААН, академіка НААН Фурдичка Ореста Івановича по питанню: «Моніторинг, прогнозування та управління агроресурсами на засадах аерокосмічного дистанційного зондування» та звіти членів Відділення про роботу за 2014–2016 роки: академіків НААН: Коваленка Петра Івановича, Ушкаренка Віктора Олександровича та членів-кореспондентів НААН: Бикіна Анатолія Вікторовича, Бондаря Олександра Івановича, Ткача Віктора Петровича та Трускавецького Романа Степановича. 
Рішенням Загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН було схвалено наукову доповідь директора Інституту агроекології і природокористування НААН, академіка НААН Фурдичка О.І. на тему: «Моніторинг, прогнозування та управління агроресурсами на засадах аерокосмічного дистанційного зондування» і рекомендовано її до розгляду на засіданні Президії НААН у І півріччі 2018 року. 
Також затверджено звіти про виконану роботу за 2014-2016 рр. академіків НААН: Коваленка П.І., Ушкаренка В.О. та членів-кореспондентів НААН Бикіна А.В., Бондаря О.І., Ткача В.П. та Трускавецького Р.С.

DSC_0844.jpg

DSC_0841.jpg

Повернення до списку



Новини України

Пошук: