Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Про участь Інститут луб’яних культур НААН у науково-практичній конференції «Інноваційні технології у виробництві: військове обмундирування, спецодяг, засоби захисту» 01.11.2017

Про участь Інститут луб’яних культур НААН у науково-практичній конференції «Інноваційні технології у виробництві: військове обмундирування, спецодяг, засоби захисту»

27 жовтня 2017 року у приміщенні Торгово-промислової палати України (м. Київ) асоціацією “Укрлегпром” було проведено науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у виробництві: військове обмундирування, спецодяг, засоби захисту». У роботі конференції прийняли участь представники Міноборони, МВС, ДСНС, Мінінфраструктури (Укрзалізниця, Державіаслужба, Укрпошта, Укравтодор), Держрезерв, ДФСУ, Мінохоронздоров’я, Мінрегіонбуд, Мінекономрозвитку і провідних підприємств у даній сфері, а також експерти та науковці. Делегацію Інституту луб’яних культур НААН очолював директор інституту Маринченко І.О. 
Захід був спрямований на підвищення зацікавленості та інформованості державних структур та вітчизняних підприємців про впровадження нових технологій і потенційні можливості вітчизняних виробників для поглиблення взаємовигідної співпраці. У рамках конференції делегація Інституту луб’яних культур НААН презентувала вітчизняний потенціал галузей льонарства та коноплярства у сировинному забезпеченні підприємств легкої промисловості, а також інноваційні розробки у первинній переробці лляної та конопляної волокнистої сировини. Під час конференції керівники вітчизняних провідних підприємств обмінялись корисною інформацією та бізнес-пропозиціями.

legprom1.jpg

Повернення до списку



Новини України

Пошук: