Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Про міжнародну науково-технічну конференцію «Науково-технічний прогрес в сільськогосподарському виробництві», м. Мінськ, Білорусь. 25.10.2017

Про міжнародну науково-технічну конференцію «Науково-технічний прогрес в сільськогосподарському виробництві», м. Мінськ, Білорусь.

З 18 по 20 жовтня 2017 року на базі Науково-практичного центру Національної академії наук Білорусі з механізації сільського господарства (м. Мінськ) було проведено Міжнародну науково-технічну конференцію «Науково-технічний прогрес в сільськогосподарському виробництві», присвячена 70-річчю від дня заснування центру, на якій було розглянуто питання, пов'язаних з науковими дослідженнями у сільському господарстві:
 - сучасні механізовані технології в рослинництві;
 - ресурсозбереження в тваринництві та кормовиробництві;
 - ефективні методи експлуатації, обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки;
 - енергозбереження та відновлювальні джерела енергії в технологіях АПК;
 - інформаційно-керуючі системи в технологіях АПК. 
У роботі конференції прийняла участь делегація з Інституту луб'яних культур НААН спільно з ТОВ «ХЕМПТЕХНО». У рамках конференції було підписано договір про науково-технічне співробітництво між Інститутом луб’яних культур Національної академії аграрних наук України та Науково-практичним центром Національної академії наук Білорусі з механізації сільського господарства.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: