Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

ІІ частина щорічного Дня органічного поля «Технології сталого сільського господарства: органічні та традиційні». 26.09.2017

ІІ частина щорічного Дня органічного поля «Технології сталого сільського господарства: органічні та традиційні».

15 вересня 2017 року на Сквирській дослідній станції органічного виробництва Інституту агроекології і природокористування НААН проведено ІІ частину щорічного Дня органічного поля «Технології сталого сільського господарства: органічні та традиційні». 
На цьому заході було розглянуто особливості техніки при зборі урожаю та вплив мікробіологічних препаратів на стабільність посівів і урожайність сільськогосподарських культур, а також оцінено переваги сортів для органічного виробництва задля більш ефективної оцінки агротехнологій, що застосовуються на Демонстраційному полігоні органічного виробництва. 


ghhggh.jpg
В першу чергу демонструвалися ділянки вирощування за органічною технологією 11 сортів сої від Міжнародної Асоціації «Дунайська соя». На сертифікованому полігоні була проведена демонстрація ефективності використання біопрепарату Філазоніт целюлозо руйнуючого (деструктора) в органічному виробництві. 
 Наступним об’єктом демонстрації були два сорти сої вітчизняної і зарубіжної селекції, на яких відпрацьовувались технології використання біологічних препаратів компаній: ТД «ЕНЗИМ АГРО»; БТУ-Центр і Центру ефективних технологій. Були обговорені плани подальшої співпраці Сквирської дослідній станції органічного виробництва Інституту агроекології і природокористування НААН із Асоціацією «Дунайська соя».

Повернення до списку



Новини України

Пошук: