Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

23 серпня в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся День поля 23.08.2017

23 серпня в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся День поля

23 серпня в Інституті зрошуваного землеробства НААН відбувся День поля «Інноваційні технології вирощування зернових і технічних культур в умовах змін клімату».
У заході взяли участь близько 200 осіб: представники Міністерства аграрної політики та продовольства України; Національної академії аграрних наук України; Департаментів агропромислового розвитку Херсонської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської обласних державних адміністрацій; районних державних адміністрацій; фахівці Державного агентства водних ресурсів України; сільськогосподарські виробники з різних регіонів; вчені науково-дослідних установ НААН; представники вищих навчальних закладів України.
Учасники Дня поля ознайомились з демонстраційними ділянками за двома блоками: 1) «Сучасні сорти зернових і технічних культур та особливості їх вирощування»; 2) «Адаптивні підходи до сівби озимих культур в умовах посухи цього року».
У рамках Дня поля відбулася ділова зустріч, під час якої було досягнуто домовленості щодо підписання меморандуму про тісну співпрацю між Інститутом зрошуваного землеробства НААН і канадською компанією «Harnois Irrigation».
Кожен учасник заходу отримав важливу інформацію щодо сортового складу та реакції рослин пізніх зернових і технічних культур на посушливі умови цього року, а також про особливості збирання зазначених культур і підготовку ґрунту під сівбу озимини.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: